Er Kvelde barnehage dårligere fordi vi er privat? Nei- absolutt ikke!

Private barnehager må følge det samme lovverket som kommunale barnehager, og barnehagemyndigheten fører tilsyn med alle barnehager- uavhengig av hvem som driver den

I Kvelde barnehage har vi kompetente ansatte med et stort hjerte for barn og familier. Vi driver barnehagebasert kompetanseutvikling for å bli stadig bedre, og vi er svært opptatt av å få tilbakemeldinger fra foreldre på hvordan de opplever å ha barna her hos oss, og at de tar kontakt dersom det er noe de opplever ikke er greit. Foreldreundersøkelsen i 2023 taler sitt klare språk- foreldre er storfornøyd! Og det er vi takknemlige for. 

Barnehagen er ideell- det vil si at all foreldrebetaling og tilskudd går til drift og vedlikehold av bygg og lekeplass. Foreldrebetalingen er fastsatt av Stortinget og er lik over hele landet. For øyeblikket er det 3000kr- og fra august er det 2000kr. Det eneste som skiller prisen hos barnehagene noe er hva foreldre betaler i kostpenger. I Kvelde barnehage får barna to måltider daglig- akkurat nå til 10 kroner måltidet.  

Hvis du har spørsmål om barnehagen vår- så ta gjerne kontakt! :)